Eurobasket

Μίσσας: «Το θέλαμε, το πιστεύαμε και νικήσαμε. Δεν φοβόμαστε τη Λιθουανία»

Με καρδιά και δύναμη αγωνίστηκε η Εθνική στο ματς ζωής ή θανάτου κόντρα στην Πολωνία όπως ανέφερε ο Κώστας Μίσσας. Τι ανέφερε για την προσεχή αντίπαλο, Λιθουανία.

Στη θέληση για νίκη που φανέρωσε η Εθνική κόντρα στην Πολωνία στάθηκε ο Κώστας Μίσσας στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι έπαιξε με καρδιά η γαλανόλευκη. «Το θέλαμε, το πιστεύαμε και νικήσαμε», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και τόνισε ότι η Ελλάδα σέβεται, αλλά δεν φοβάται τη Λιθουανία που θα βρει στον δρόμο της στους «16» το Σάββατο.

Αναλυτικά

Για το ματς ανέφερε: «Η Πολωνία είναι πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Μετά από τρεις ήττες η ψυχολογία ήταν σημαντική, γιατί δεν είναι εύκολο να έρχεσαι και να κερδίζεις ένα τέτοιο ματς. Ήταν πολύ σημαντική η ψυχολογική μας προετοιμασία. Παίξαμε με καρδιά και με δύναμη, αλλά ήταν επίσης πολύ σημαντικό που είχαμε τόσο υψηλά ποσοστά στα τρίποντα. Επίσης είχαμε ηρεμία στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα από το πρώτο. Το θέλαμε, το πιστεύαμε και νικήσαμε.»

Για τον αγώνα με τη Λιθουανία είπε: «Είναι καλή ομάδα και έμπειρη. Το θέμα είναι να παίξουμε όπως σήμερα. Στις κρίσιμες στιγμές, στο μπάσκετ ή στη ζωή, το πρώτο που χρειάζεται είναι να πιστεύεις από μέσα από την ψυχή σου και να δουλεύεις σκληρά σαν ομάδα. Η Λιθουανία είναι μια ομάδα που σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x